Logo
 
VANAF € 29.490
 
 
DE NIEUWE MITSUBISHI
ECLIPSE CROSS
 
ONTDEK MEER
 
Arrow-down
 
 
  Innovatieve systemen
voor optimale veiligheid
 
  Dynamisch
exterieur
 
  Krachtige & efficiënte
aandrijving
 
 
Arrow-down
 
Beste Martijn,
 
Met zijn uitdagende design maakt de Eclipse Cross een krachtige indruk. De nieuwste SUV van Mitsubishi beschikt over een sterke 1.5 turbobenzinemotor en is standaard voorzien van diverse geavanceerde veiligheidssystemen. Ook is de Eclipse Cross leverbaar met 8-traps CVT automaat en 4WD met Mitsubishi’s beproefde Super All Wheel Control.

Wilt u ‘m zelf ontdekken? De Eclipse Cross staat klaar voor een uitgebreide proefrit.
 
Proefrit aanvragen
 
Brochure downloaden
 
Arrow-down
 
 
UITDAGEND DESIGN
 
 
Meer kleuren
 
 
Arrow-down
 
TURBO BENZINEMOTOR
 
Speciaal voor de Eclipse Cross ontwikkelde Mitsubishi Motors een volledig nieuwe 1.5 benzinemotor met turbo. Deze viercilinder levert een hoog koppel over een groot toerengebied. Dit zorgt voor efficiënte en krachtige prestaties en een trekgewicht van maar liefst 1.600 kg.
 
Ontdek meer
 
Engine
 
Arrow-down
 
VEILIGHEID
 
Geavanceerde passieve- en actieve-veiligheidsvoorzieningen dragen bij aan de totale veiligheid van de Eclipse Cross. Tot het uitgebreide pakket aan veiligheidsvoorzieningen behoren onder andere Blind Spot Warning, Lane Departure Warning en Forward Collision Mitigation.
 
Ontdek meer
 
Sunny-car
 
Arrow-down
 
ZELFVERZEKERD RIJDEN
 
De Eclipse Cross is verkrijgbaar met twee- of vierwielaandrijving. De vierwielaandrijving maakt gebruik van Mitsubishi’s beproefde Super All Wheel Control (S-AWC) met Active Yaw Control (AYC), dat een optimale wegligging in bochten biedt en zorgt voor maximale tractie onder alle omstandigheden.
 
Eclipse Cross configureren
 
Sunny-car
 
Download brochure
 
Proefrit aanvragen
 
Facebook-img Twitter-img Youtube-img Instagram-img
 
Footer-Logo